En julklapp till mina läsare

Det är nu snart ett år sen jag gav ut min bok Jag känner ändå ingen i Norrköping på Vulkanförlaget. Den har sålt en del, blivit recenserad i några tidningar och bloggar, och finns att låna på Linköpings stadsbibliotek.

Jag har hela tiden varit medveten om att jag inte skulle bli rik på bokförsäljningen. Det viktigaste för mig är att den blir läst av så många som möjligt. Därför har jag tänkt att ge den här bloggens läsare en chans att läsa min bok gratis på nätet.

Från och med idag och fram till trettondagen kan ni läsa Jag känner ändå ingen i Norrköping på olofberg.blogg.se/novellsamling.Jag känner ändå ingen i Norrköping
är en blandning mellan novellsamling och kortroman. Sex olika noveller utspelar sig samma kväll, och berättelserna går in i varandra. Tanken är att varje novell ska kunna läsas med behållning för sig själv, men att hela boken ska ge en större och mer komplex bild av karaktärerna och vad som hände den kvällen.

Hoppas att ni gillar boken, och ni får gärna skriva vad ni tycker och tänker om handlingen, huvudpersonerna och allt annat ni kan tänkas fundera över. Till exempel kan ni skriva något kort i kommentatorsfältet för varje novell, och sen berätta om era helhetsintryck i kommentatorsfältet på den avslutande novellen.

Ha en trevlig läsning!

Kommentarer
Postat av: Will

Har inte läst en bok på flera år men nu har jag läst hela din bok i sträck, tack det var helt underbart tillsammans med lite whiskey :)

2009-12-20 @ 04:41:55
Postat av: Gammal Hårdrockare.

Det ska bli intressant att läsa den! En liten fråga: Hur lång tid tog det för dig att skriva boken? Det är sådant som jag tycker är kul att veta eftersom jag själv gillar att skriva ibland.

Postat av: Olof

Den här boken är ganska kort, ca 130 sidor i en vanlig bok eller 80 A4. Det tog mig ungefär fyra månader att skriva den. Men då hade jag ju även ägnat tid innan åt att fundera ut handlingen och så.

Du kan läsa lite mer om hur jag gick till väga i min årskrönika:

http://olofberg.blogg.se/2009/january/en-arskronika-fran-olof.html

2009-12-20 @ 17:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback