Liten rapport från min helg

Hjerta har tidigare efterfrågat sammanfattningar av mina helger. Så här kommer en.


I fredags cyklade jag ut till Ulven för att ta ett par bira framför På spåret. Eftersom det var final kändes det lite speciellt. Jag tyckte också att det var kul att Louise Hoffsten var med och sjöng Sinead O'Connors Nothing compares to you. Tyvärr var det ganska tydligt att bluessångerskan från Linköping är en mycket sämre sångerska än Sinead. Flera gånger var det uppenbart att hon helt enkelt skippade de höga tonerna som den rakade irländskan sjunger så vackert.

Givetvis kunde jag svaret på frågorna om Sinead. Att det är Prince som skrev hitlåten som framfördes var busenkelt. Och att den dramatiska händelsen i Saturday night live var att Sinead rev sönder en bild på påven i protest mot sexuella övergrepp på barn i den katolska kyrkan, hade jag heller inga som helst problem med. Om jag suttit i en av burarna hade jag kunnat ge lite extra kuriosa, bland annat att Sinead O'Connor sjöng Bob Marleys War innan hon retade upp katoliker över hela världen.

Efter På spåret drack Ulven och jag bira och diskuterade livet upp- och nergångar fram till tolv på natten. Det var en bra kväll. Ibland är det mycket bättre att dricka bärs hemma hos en kompis istället var att gå på lokal. Det blir oftast lite mer seriösa samtal då.


Igår tog jag en eftermiddagsöl på The Champs och snackade lite med Ronny Punk och Köttet. Det blev ganska lugnt och jag gick hem redan innan Linköpings match mot Frölunda började.

På kvällen tog jag ett par folköl tillsammans med Pete och Den Hemlige brodern. En ganska stilla lördagskväll, och det är skönt att jag knappt känner mig bakis alls idag.


Annars har jag under veckan funderat på olika sätt att marknadsföra min bok som finns att beställa från Vulkanförlaget. Jag vill finna vägar att hitta potentiella läsare förutom vänner och bekanta och de som läser min blogg.

Jag har redan nu kontaktat flera andra bloggare som jag är bekant med. Jag har skickat dem min bok, och räknar med att de snart skriver något om den.

Dessutom fick min kompis Björna den briljanta idén att starta en grupp för boken på facebook. Den gruppen har redan nu 150 medlemmar och jag hoppas att de flesta av dem kommer att köpa Jag känner ändå ingen i Norrköping när löningen kommer nästa vecka.

Igår träffade jag en journalist på Corren som tidigare har skrivit om min blogg i mycket positiva ordalag. Han visste redan att jag lagt upp min bok på Vulkan, och de hade tydligen diskuterat på Correns kulturredaktion om de skulle skriva om det på något sätt.

Så vi bestämde att jag ska ska skicka min bok till honom så fort jag får den från förlaget. De är lite sega på vulkan och jag har redan fått höra att vissa av mina läsare är otåliga.

Om ni har några fler tips om hur jag kan få ut informationen om min bok, så får ni gärna skriva en kommentar.


Kommentarer
Postat av: UnoLjus

"...en mycket sämre sångerska än Sinead". He he, inte för att vara taskig mot Louise men det lät för jävligt...

2009-02-22 @ 16:27:44
Postat av: Rasta Popolov

Ställ upp ett bokstånd utanför Globen i samband med melodifestivalsfinalen. Där lär du ha tusentals kulturellt hungrande bokälskare.

2009-02-22 @ 21:08:06
Postat av: Wingman

"kul att Louise Hoffsten var med och sjöng..." - kul i humoristisk bemärkelse eller? Hon gjorde en klassisk totalslakt av både Nothing compares to you och Amazing Grace. Kan hennes svaga sång ha med hennes MS att göra? Det blev nästan lyteskomik av det.

2009-02-27 @ 10:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback