Back in town

Okej, det blev ett litet uppehåll igen. Men jag måste tyvärr meddela mina läsare att det inte kommer att bli nya texter här lika ofta under sommaren. Jag är ute och roar mig mycket oftare så här års och har inte samma behov av att sitta framför datorn och skriva. Dessutom vet jag att juli är den absolut sämsta månaden på året när det gäller besökarantal på min blogg, så det är väl helt logiskt att jag tar det lite lugnare med bloggandet den här månaden.

Så vad har hänt sen sist?


Jag var på en liten semester tre dagar förra veckan. I tisdags drog vi iväg ett gäng på femton personer till ett ställe som heter Skeppsgården som låg i närheten av Valdemarsvik. Det var jag och sju av mina kompisar. Några hade också med sig sina barn, så det var även fem tonårsgrabbar och tre tjejer i åttaårsåldern med.

Vi var där i tre dagar och det var jävligt trevligt, måste jag säga. Första morgonen inledde jag med kaffe och mackor i gröngräset och gick sen ner och tog mig ett morgondopp i havet. Det är så en sommardag ska börja. Vi hade tillgång till två båtar så vi tillbringade dagarna med att bada och fiska. Dessutom testade jag att ro igen för första gången på många år, och jag måste säga att det är mycket rogivande (ursäkta ordvitsen) att en sommarkväll glida nästan ljudlöst på ett spegelblankt vatten.

På kvällarna grillade vi och drack bärs utomhus. Vi hann även med en mycket prestigefylld volleyboll match mellan tonåringarna och gubbarna. Det blev en dramatisk femsetare, och jag har den stora glädjen att meddela att gubblaget vann.

Vi hade skitkul, vädret var fint nästan hela tiden och jag måste säga att det var underbart att komma bort från stan.

Jag har lite bilder från den här resan, men tyvärr får jag inte in dem i datorn från mobilen.


Jag kom hem i fredags och då blev det en sväng till Royal arms med bland annat Indy, som var hemma från Norge. Det var ovanligt mycket folk på Royals, så det blev en kul kväll.

Resten av helgen gjorde jag inte så mycket värt att förtälja.


Däremot har jag den stora glädjen att meddela att det har kommit en andra del av Köttets fiskeskola på youtube. Den här gången har han gått upp från tvååttor till trehalvor. Jag hoppas att det blir många delar av den här fiskeskolan, men jag undrar hur det ska sluta om han dricker starkare öl för varje del.
För övrigt undrar jag hur många dagar i rad Aftonbladet kan ha Michael Jackson på första sidan.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha diggar han fiske repotage stark, det får det bli fler tycker jag! Förövring fick mj faktiskt bara en väldigt liten del av första sidann idag ju;) Kram

2009-07-13 @ 21:56:36
Postat av: mysan

det var jag som skrev det, missa skriva det.

2009-07-13 @ 21:58:26
Postat av: Ulven

Sätt på kötta en flytväst för jävulen.....

2009-07-14 @ 21:59:01
Postat av: wictoria

vad skön han är:)

vilken östgötska ni har som snackar, eller de har*.

och mååånga dagar kan de ha mj som framsida!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback