Down by the river


Nu har jag fått arga meddelanden på facebook om att jag inte har bloggat på över en vecka, så det kanske är dags att skriva några rader här. Som ni kanske förstår är det midsommarfirande och det fina vädret som gjort att jag inte suttit hemma och skrivit på ett tag. Jag önskar att jag hade en laptop så jag kunde sitta utomhus och blogga.

Jag har tillbringat större delen av de senaste dagarna nere vid ån. Steven brukar sitta på ett ställe som kallas Drömmarnas plats och fiska redan från tidig morgon. Ronny och jag brukar dyka upp vid lunchtid för att hålla honom sällskap, och framåt eftermiddagarna har även Indy och Michelle förärat oss med sin närvaro. Där har vi, som ni kan se på bilderna, utsikt över Drömmarnas båge och kan även kolla lite på tjejerna som solar på sandstranden vid Scandic hotell mittemot.

Så vi sitter där hela dagarna på en bänk några meter bakom Steven. Vi läser tidningar och kommenterar nyheterna, snackar skit, vinkar till båtar som passerar och väntar på att Steven ska fånga något. Han har fått ett antal väldigt små abborrar, några braxen av skaplig storlek och till vår stora förvåning en ål som måste vägt nästan 1,5 kg.

Den enda av oss, förutom Steven, som har orkat våga sig på ett par kast är Ronny Punk. Men det gick inget vidare. Han lyckades inte ens få bottennapp, utan draget hamnade i ett träd några meter bakom oss.


Jag har numera en ganska bra kamera i mobilen och har roat mig med att försöka ta lite roliga bilder från vår lata dagdrivartillvaro. Bland annat har jag förevigat den där ålen, men Ronny fick ner draget från trädet innan jag han plåta händelsen.

Senaste veckorna har jag börjat gilla att fotografera min tillvaro, och hela tiden tänkt att jag skulle kunna göra bloggen mycket roligare för er läsare med lite personliga bilder istället för de jag hittar på google. Tyvärr är min dator så lastgammal ett den inte ens har något usb-uttag och jag har ännu inte luskat ut hur jag ska maila bilderna till mig själv från telefonen.

Det här var allt från mig för den här gången. Solen strålar idag igen och jag måste ta mig ut. Jag kanske skriver mer ikväll. Då har jag tvättstugan och måste ändå sitta hemma.


Kommentarer
Postat av: Ulven

Om du surfar in på hemsidan för din mobiloperatör så kan du aktivera tjänsten för multimediameddelanden. Det är gratis. Då får du inställningar skickade till mobilen, sen är det bara att skicka bilderna. Hoppas få se lite bilder av "luffargänget" snart.

2009-06-25 @ 11:57:44
Postat av: Olof

Jag kan skicka mms, men inte till mail. Dessutom är det svindyrt.

2009-06-25 @ 16:49:58
Postat av: Flingan

Hur mår Indy nowadays??? ;-)

2009-06-25 @ 21:39:57
Postat av: Anonym

Hellu! Kikar in :)

Postat av: tenderbeat

Men hur kom dessa fina bilder in i bloggen?

2009-06-28 @ 19:08:15
Postat av: Olof

De här bilderna hittade jag på google.

2009-06-30 @ 09:59:44
Postat av: Rymd robban ( INDY )

Fan ome,,, sitt inte här ok ljug... Va fan sysslar du med om dagarna?????,,,, vill ha lite mer detaljer om vad du gör... ha det,,, vi syns hos orhan ikväll ...puss ...Indy

2009-07-11 @ 10:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback