Ibland blir jag så trött...

Ibland blir jag så trött på att vara i den här stan. Vill bara härifrån. En gång i tiden åkte jag regelbundet på semester till Irland. Skulle behöva det nu. Ta en sväng till Dublin där det är pubar i varje gathörn, där Guinessen flödar och det vimlar av folk som bara ville lyssna på lite bra musik, dricka bärs och snacka bort en kväll. Men behoven står ofta i omvänd relation till tillgångarna. Att fundera på semester just nu vore ekonomiskt vansinne för mig.

Jag kanske borde råna en bank.


Ibland blir jag så trött på att försöka leva ett normalt liv. Vill bara släppa loss, se vart vinden för mig som en luftballong som kapat förtöjningarna. Ge fullständigt fan i samhällets normer och leva outside the law på allvar, gå min egen väg.

Gjorde ett test på facebook idag. Testet sa att jag måste vara Jesus. Vilket är lite intressant eftersom jag flera år såg ut som honom med långt rött hår och skägg.

"Du kan trolla och övertyga människor. Tyvärr kan du råka ut för problem senare i ditt liv, försök hålla dej undan för spikar och träkors", sa testet till mig.

Har alltid gillat Jesus, det var en bra grabb som verkligen struntade i vad andra tyckte. Dömde aldrig någon, umgicks med fyllon, luffare och horor.

Det sägs att Jesus korfästes för att befria oss andra från våra synder. Han offrade sig och fick helt enkelt ta en massa skit för att andra skulle må bättre.

En hedervärd men otacksam uppgift att ta på sig. Jesus blev förrådd för trettio silverpenningar.


Ibland blir jag så trött på att prata. Ett brev kan vara mycket bättre än ett telefonsamtal när man har nåt viktigt att säga. Men jag undviker sms. De borde förbjudas, finns inget opersonligare sätt att kommunicera.

Det kanske är därför jag skriver det här nu, för att få fram ord utan att själv utstöta ljud. Säga något utan att för den skull behöva höra min egen eller andras röster.

Det kan vara skönt ibland.


Kommentarer
Postat av: zilverryggen

håller med... ibland blir all jävla dynga för mycke...

2009-05-21 @ 10:21:35
Postat av: Kopparmonica

Hej Olof! jag tycker att Du skriver så "jävla" bra. Kram från Kopparmocia (Patric B:s morsa

2009-05-25 @ 15:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback