Bra inledning på veckan


Om ni har läst inlägget jag skrev i lördags, så har ni inte kunnat undgå att förstå att jag känt mig ganska låg på sista tiden. I morse när jag satte på kaffe och slog på radion var det första jag fick höra låten Dancing in the moonlight. Då kom jag att tänka på min
första Irlandsresa, två riktigt roliga veckor då vi med bil åkte runt hela den gröna ön och bland annat besökte Phil Lynnotts grav på Sutton cemetary utanför Dublin. Sen funderade jag över att Ronny Punk faktiskt sålde t-shirts åt Thin Lizzy i början av åttiotalet, lärde känna bandet och under en period regelbundet gick ut och söp med Snowy White.

Dessa tankar fick mig på gott humör, och eftersom det inte är så ofta man hör Thin Lizzy på radion numera tog jag det som ett tecken på att det här skulle bli en bra dag.

 

Tjugo minuter senare satte jag mig med en kaffe och en cigg framför datorn. Det första jag fick se var ett mail från en kompis som upplyste mig om att min bok Jag känner ändå ingen i Norrköping är recenserad i Folkbladet idag. När jag surfade in på bibliotekets hemsida upptäckte jag att någon nyligen lånat min bok, och att det någon annan dessutom stod i kö för att få läsa den.

Det tyckte jag givetvis var skitkul och blev på ännu bättre humör.

 

Om ni skulle vilja läsa min bok så finns den att köpa på Skivlagret på Storgatan i Linköping. Ni kan också beställa den från förlaget, låna den på Linköpings stadsbibliotek eller varför inte lämna den som inköpsförslag på biblioteket där ni bor.

 

Recensioner av min bok:

 

Corren


Folkbladet


Lilla Blå bloggen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback