Två Thåström och en Stefan Sundström, tack

Jag tycker att januari har varit en otroligt stillastående månad. Inget speciellt har hänt och det mest spännande jag gjort är att dricka mig småfull framför På Spåret på fredagarna ihop med Den Hemlige, Brottarn och Husky Pete. Vardagarna har jag fördrivit Betapet och poker på datorn, och med att kolla få fjärde och femte säsongen av Rescue Me.

Men nu är januari över och det känns som att tillvaron har väntat på mig som en ketchupflaska. Den kommande veckan är nämligen fullspäckad med upptåg.


I morgon sticker jag till Göteborg för att hälsa på en gammal polare som jag känt sen vi gick på dagis. Micke W har fått två biljetter till Thåström i julklapp av sin tjej, och han har visat den oerhörda vänligheten att bjuda med mig på konserten.

Så jag kommer att vara i Göteborg torsdag till lördag. Se en bra konsert, umgås lite med min gamle polare, träffa hans nya tjej, och sen eventuellt klämma in att träffa min bror eller en annan gammal kompis som bor i Götet.


Sen blir det bara två lugna dagar när jag kommer hem. På tisdag nästa vecka är det quiz på puben. På onsdag ska jag gå på Stefan Sundström på L´Orient och recensera den konserten för Correns räkning.

På torsdagen skriver jag recensionen, och på fredagen är det dags att se Thåström igen. Då spelar nämligen Pimme i Sporthallen i Linköping. Jag har bokat puben Royal arms som förfest innan konserten och jag förväntar mig att många gamla vänner och bekanta dyker upp.

Om det är någon som ska på Thåström tycker jag ni ska komma dit. Jag kan nästan lova att stämningen kommer att vara på topp. Vi kommer givetvis att spela Thåströms musik i högtalarna och jag misstänker att puben kommer att vara packad med ölsugna musikälskare.

 

Den kommande veckan blir hektisk med lite festande, tre(!) bra konserter och jag kommer dessutom att träffa en massa människor som jag sällan ser nu för tiden. Jag tror det blir skitkul, och jag behöver verkligen lite nya injektioner i vintermörkret.


Kommentarer
Postat av: Anonym

big brother är i Sälen (?) torsdag t.o.m. söndag...

2010-02-03 @ 13:09:57
Postat av: Gert-Inge

Hälsa från mig. Hoppas ni får det trevligt. Säg åt grabben att ta hand om sig.

2010-02-03 @ 18:47:08
Postat av: Anonym

Det är nästa helg Big Brother åker till fjällen! Fel av mig...

2010-02-04 @ 11:34:53
Postat av: Jocke

Vart har "Köttet" tagit vägen ??

Läser inget om honom !!!

Har ni blivit osams ???

2010-02-04 @ 21:01:12
Postat av: denhemlige

Köttet lever och gillar nog olof fortfarande ;)

Mer fiskeskola åt folket! Ut och pimpla Köttet!

2010-02-06 @ 22:16:48
Postat av: Gert-Inge

Hur var helgen?

2010-02-09 @ 11:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback