Vad tyckte ni om julkalendern?

image318För en liten stund sedan så lade jag upp det sista kapitlet av min roman Jag har varit ensam förr, och därmed är julkalendern jag givit mina läsare avslutad. Nu har vissa av er läst hela min bok, och jag är mycket nyfiken på att höra vad ni tyckte. Alla slags synpunkter, tankar och reflexioner är välkomna.


Kommentarer
Postat av: linjela

Är det slut nu, kanske´lite snöpligt slut, men det tycker jag ofta när jag läser böcker. Du kan ´skriva och jag tyckte om dialogerna, jag vill ha en fortsättning, en äldre Tom ...

2007-12-20 @ 09:06:57
Postat av: Suss

Hej. Nu har jag ju läst boken vid ett tidigare tillfälle. Du kan bokstävernas oänderlighet vilket du visar. Du kan skiva så att man vill läsa mer och jag tror att du kan skriva en mer mogen bok idag, då den här är en ung bok. Jag ser fram emot mer att läsa av dig. ha en bra helg.

2007-12-21 @ 07:35:12
Postat av: hampus

jag läser med behållning fast har inte kommit längre än kapitel 8 än. Väldigt väldigt skön vardagskänsla måste jag säga, perfekt för mig som sitter i Australien och längtar efter blommiga tapeter i köket och regntunga gator. Nu när jag tänker på det kanske boken skulle tjäna på att beskriva omgivningen lite mer, bara någon liten detalj här och där. Vilket år är den menad att utspela sig i?

Postat av: Anonym

jag halkade in på blogen efter att ha snurrat runt bland lite Linköpingsgrupper på facebook.Har ju bott i den stan själ en gång i tiden.

Jag gillade din bok , och mkt var nog att jag kände igen miljöer osv. Sen kunde jag relatera till mig själv mkt. Tom kändes som min dåvarande sambo och hans vänner påminde mkt om hans vänner *S*

2007-12-22 @ 11:20:53
Postat av: Nybörjarkritikern

Mycket underhållade och rolig läsning och som "förstagångsläsare" så måste jag säga att det var mycket givande läsning.
När jag var yngre förökte jag "trågla" mig igenom böcker som "En världsomsegling under havet", "Kanonerna på Navarone", "Tigerdöden" plus några fler men har aldrig (förens nu) fått ro i kroppen att läsa klart en hel bok.
Stort plus eftersom man känner igen dom olika karaktärerna i boken från det verkliga livet och inte nog med det så var boken även allmänbildande i musik...NÄR KOMMER NÄSTA BOK? Ps! Man blir ju lite stolt eftersom man känner författaren.;0) KÄMPA PÅ!

2008-01-17 @ 17:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback