Jag lever och mår bra

Jag ber om ursäkt kära läsare att jag inte skrivit på ett bra tag. Jag hoppas ni inte varit oroliga för mig.
Det är bara så att jobbet och mitt sociala liv har tagit upp mycket tid, och det har gjort att jag helt enkelt inte haft tid att skaffa internet. Men jag ska göra det snart.

Läget är bra, och det känns som att mitt beslut att flytta hit är det bästa jag gjort på tio år. Jobbet funkar bra och min ekonomi är bättre än någonsin. Jag har mat i kylen, en limpa cigg i en låda på rummet och mer pengar på kontot än jag någon sin kan bränna innan nästa lön kommer.
Detta trots att jag stundtals roat mig kungligt. Inte så att jag slösar medvetet, men känner jag för att ta en [pint Guinnes så gör jag det utan att ens fundera över ekonomin. Jag har hunnit med att gå på en fotbollsmatch med Dundalk FC, sett några konserter, tagit en dagstripp till Belfast och tro det eller ej,jag har till och med unnat mig att BJUDA folk på bira. (Det är sant forna Linköpingskamrater. Här nere är det jag som bjuder på bärsn inte tvärtom.) Inte så att jag spelat kung i baren. Men jag har nu hamnat i en situation där om jag sitter och pratar med en trevlig männiksa på en pub och den personen måste gå hem för att plånboken ekar tom, så har jag möjligheten att säga:
- Stanna kvar. Jag bjuder på en pint eller två...
Och det är en jävligt skön känsla.

Saken är den att i jämförelse med hur jag levt i Sverige de senaste åren är mitt liv så pass mycket bättre att just nu känns det som att jag aldrig vill flytta hem.
I alla fall om jag inte vet att jag har ett jobb som väntar på mig där hemma.

Jag ska börja skriva mer regelbundet i bloggen igen så fort jag skaffat internet hemma.

Till dess
Ha det bra
Och sköt om er
Ta det lugnt
Hälsningar från mig.

Kommentarer
Postat av: bigbrother

Låter ju kanon! Du är värd att äntligen få ha lite flyt!

2010-09-14 @ 09:51:42
Postat av: Negativ

My guess is that you will blow it! Keep up the blogging:) That you do well!

2010-09-14 @ 14:40:10
Postat av: mikael wretman

Grattis Låter som du hittat rätt

MVH Wreta

2010-09-14 @ 18:16:35
Postat av: Malin

Låter ju kanon!!, GRATTIS & lycka till i fortsättningen

2010-09-14 @ 21:43:50
Postat av: Lilla Blå

:)

Postat av: Din gamle klasskompis

Det låter så himla trevligt gamle polare! Varför ska du tillbaka "hem"? Vad är länder? Som den gamle skäggige mannen sa: "Länder är bara administrativa ytor!" Jag blir uppriktigt glad av att läsa det du skriver. Lycka till med ditt hemliga jobb! (Jag tror du är med i främlingslegionens irländska avdelning! :-)

2010-09-14 @ 23:48:40
Postat av: tom lilywhite

Härligt Olof! Finns inget bättre än när det vänder. Verkade vara ett miserabelt liv du hade i Linköping, skönt att du trivs. Jag hälsar på i vinter så kan vi snacka Dylan och Thåström över några pints:)//Tom

2010-09-26 @ 16:53:28
URL: http://nojesbloggen.blogdog.se
Postat av: peter

okej, det verkar som om det inte är nån större idé att läsa bloggen längre då det inte verkar finnas bredband på irland :)

2010-09-27 @ 21:05:12
Postat av: Rasta Popolov

Passa på att bikta dig i ditt nya katoliZistiska hemland.

2010-10-01 @ 17:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback